Image default

Osteon

Στην Osteon προσφέρουμε τις πλέον εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της ορθοπαιδικής από ιατρούς με εκπαίδευση και καριέρα σε κορυφαία κέντρα του εξωτερικού.
Οι ορθοπαιδικοί της OSTEON σας παρέχουν άμεση και έγκυρη διάγνωση.

Η Osteon είναι ένα ιατρικό κέντρο, στο οποίο καλύπτεται όλο το φάσμα των ορθοπαιδικών και νευροχειρουργικών παθήσεων από ιατρούς με απόλυτη εξειδίκευση και αφοσίωση στις γενικές αρχές της ιατρικής επιστήμης και ηθικής.

 

Ιδρύθηκε από έναν πυρήνα ορθοπαιδικών χειρουργών που τους συνδέει ένα κοινό όραμα, από τότε που ήταν ακόμα ειδικευόμενοι ιατροί, για την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών Ιατρικής στην Ελλάδα, καθώς και μια κοινή δέσμευση να κάνουν αυτό το όραμα πραγματικότητα στην πατρίδα έχοντας προηγουμένως έκαστος μετεκπαιδευτεί και διακριθεί για το έργο του στο εξωτερικό.

Τα ιδρυτικά μέλη της Osteon, οι Δρ. Κωνσταντίνος ΣταραντζήςΔρ. Βασίλειος Ι. ΣακελλαρίουΔρ. Γεώργιος Α. ΜάζηςΔρ. Παναγιώτης Γ. Πάντος και Δρ. Παναγιώτης Δ. Συμεωνίδης, διακρίνονται έκαστος για την αγάπη κι αφοσίωσή του στο γνωστικό του αντικείμενο, τη μακρά και στοχευμένη τους μετεκπαίδευση σε κορυφαία, εξειδικευμένα κέντρα του εξωτερικού και το πλούσιο κλινικό τους έργο.

Η φιλοσοφία μας:

Η Ορθοπαιδική Κλινική Osteon δεσμεύεται να παρέχει την υψηλότερη δυνατή φροντίδα προς τους ασθενείς μας. Δεσμευόμαστε ότι κάθε πτυχή της άσκησης του λειτουργήματός μας, θα έχει ως οδηγό την αριστεία, την αφοσίωση στον ασθενή και την επιστημονική καινοτομία στην εφαρμογή της τέχνης της θεραπείας.

 

Η φροντίδα στην Ορθοπαιδική Κλινική Osteon επικεντρώνεται στη διάγνωση και θεραπεία όλου του φάσματος των παθήσεων του μυοσκελετικού (ορθοπαιδική) και του νευρικού συστήματος (Εγκεφάλου, Σπονδυλικής Στήλης και Περιφερικών Νεύρων), σε ασθενείς όλων των ηλικιών, με έμφαση στην υιοθέτηση της αγωγής, προληπτικής, συντηρητικής ή χειρουργικής, με το βέλτιστο αποτέλεσμα στην υγεία του ασθενή.

Η αποστολή μας:

Η αποστολή της Ορθοπαιδικής Κλινικής Osteon  είναι να προωθήσει την υγεία και την ευεξία όλων των ασθενών μας παρέχοντας προσβάσιμη, υψηλής ποιότητας εξατομικευμένη ιατρική περίθαλψη, από απόλυτα εξειδικευμένους ιατρούς, για άτομα όλων των ηλικιών. Η Osteon δεσμεύεται να παρέχει υπηρεσίες που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των ασθενών μας.

Πιστεύουμε ότι η βέλτιστη υγεία μπορεί να επιτευχθεί μέσω της σωστής ισορροπίας θεραπείας, φροντίδας, άσκησης, διατροφής και εκπαίδευσης. Στόχος μας είναι όχι μόνο να θεραπεύουμε τους ασθενείς μας αλλά και να τους εκπαιδεύουμε, ώστε να φροντίζουν την υγεία τους.

Οι αξίες μας:

Οι ενέργειες της διοίκησης, του προσωπικού και των ιατρών της Osteon διέπονται από τις ακόλουθες αξίες:• Ακεραιότητα

• Αριστεία

• Ομαδική εργασία & συνεργασία

• Σεβασμός

• Καινοτομία

Στοιχεία επικοινωνίας: