Image default

Arthroscopycenter

Το arthroscopycenter αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο προηγμένων και πρωτοποριακών εφαρμογών ορθοπαιδικής χειρουργικής, αθλητιατρικής και αποκατάστασης με ιδιαίτερη έμφαση στην αρθροσκοπική χειρουργική και στην ελάχιστα χειρουργική παρεμβατικότητα.

Σκοπός του arthroscopycenter είναι μέσα από μία εξατομικευμένη προσέγγιση, υιοθετώντας τις πιο σύγχρονες και εξελιγμένες τεχνικές να επιτυγχάνεται το μέγιστο δυνατό και πλέον άμεσο αποτέλεσμα με το μικρότερο δυνατό χειρουργικό τραύμα.

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Αναστάσιος Β. Τόκης γεννήθηκε το 1971 στο Ντύσσελντορφ Γερμανίας, αποφοίτησε την Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης και ειδικεύθηκε στην Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημίου των Ιωαννίνων.

Αναστάσιος Τόκης Ορθοπαιδικός Χειρουργός

Αναστάσιος Τόκης – Ορθοπαιδικός Χειρουργός

Μετεκπαιδεύτηκε σε διεθνώς αναγνωρισμένα κέντρα της Ελλάδας και του Εξωτερικού στις αρθροσκοπικές επεμβάσεις του ισχίου, του ώμου, του γόνατος, της ποδοκνημικής, στις αθλητικές κακώσεις και την τραυματολογία αποκτώντας πλούσια χειρουργική εμπειρία.

Ιδιαίτερο επιστημονικό του ενδιαφέρον αποτελούν οι αρθροσκοπικές χειρουργικές τεχνικές όλων των βασικών αρθρώσεων καθώς και οι ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές αντιμετώπισης εκφυλιστικών και τραυματικών παθήσεων.

Ιατρικές Υπηρεσίες:

Αρθροσκοπική Χειρουργική
Αθλητιατρική
Ρομποτική Ορθοπαιδική Χειρουργική
Τραυματιολογία
Επανορθωτική Χειρουργική
Υπερηχογράφημα Μυοσκελετικού
Πελματογράφημα
Επικοινωνία:

Διεύθυνση:
Βασιλίσσης Σοφίας 115 Αθήνα 115 21

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@arthroscopycenter.gr

Τηλέφωνο: +30 210 6461374

Κινητό: +30 6937 288244

Πηγή: arthroscopycenter.gr