Image default

NEW COSMOS MEDI

Τα προϊόντα της NEW COSMOS MEDI εξυπηρετούν τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενή, καλύπτοντας μια μεγάλη γκάμα επιλογών με ορθοπεδικά είδη, νάρθηκες, ζώνες οσφύος και βοηθητικά στήριξης.

Παράλληλα, η εταιρεία εξειδικεύεται στον τομέα και άλλων ιατρικών ειδών, όπως κλίνες ασθενών, αεροστρώματα, χειροκίνητα αμαξίδια, και ειδικά βοηθήματα για ασθενείς με χρόνιες παθήσεις.

Τα στελέχη της εταιρείας μας δραστηριοποιούνται στον χώρο των ιατρικών και ορθοπεδικών ειδών και βασιζόμενοι στην άρτια επιστημονική τους κατάρτιση, βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, βοηθούμε τον ασθενή στην πλήρη αποκατάσταση του στο κοινωνικό σύνολο.

Στους κατακεκλιμένους κατ’ οίκον ασθενείς που χρειάζονται επιθέματα κατακλίσεων, παρέχουμε ειδική επιπλέον φροντίδα και ενημέρωση για την ταχύτερη αποθεραπεία τους, από έμπειρους και πιστοποιημένους συνεργάτες μας.

Η εταιρεία μας, όχι μόνο εξασφαλίζει τη βέλτιστη δυνατή ποιότητα ζωής για τον ασθενή, αλλά και βοηθά τον επαγγελματία γιατρό στο επιστημονικό του έργο.

Η NEW COSMOS MEDI βρίσκεται στο πλευρό των ορθοπεδικών χειρουργών, ξεχωρίζοντας για τις πλήρεις, εξειδικευμένες και επιστημονικά σύγχρονες λύσεις της.

Ξεχωρίζουμε γιατί παρέχουμε υπηρεσίες σε προσωπικό επίπεδο και δημιουργούμε σταθερές και μόνιμες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.